Contact Us

Komfort Ltd.


гр. Варна,
бул. "8-ми Приморски полк" № 50


Telephone: +359 52 620 220


e-mail: office@komfortbg.com


web: http://www.komfortbg.com


Portfolio

view all
Varna Wave

Residential buildings

Explore
Комфорт Бизнес Център

Administrative buildings

Explore
Жилищна сграда "K Residence"

Residential buildings

Explore
Гранд Мол Варна

Commercial objects

Explore
Хотел Астера

Hotels

Explore
Жилищен комплекс "Сънрайз"

Residential buildings

Explore
Жилищен комплекс K-SKY

Residential buildings

Explore

КОМФОРТ ООД


Компания, специализирана в областите инвестиции, п...

Komfort Brokers

VISIT WEBSITE

Komfort Partners

VISIT WEBSITE

news

view all

Нашите партньори

Водени от желанието си да помогнем на клиентите си във всеки аспект, изградихме професионален екип от опитни строителни специалисти, архитекти, финансови и правни консултанти. Затова можете да бъдете сигурни, че в наше лице ще намерите стабилен партньор и съветник, на когото можете да се доверите напълно.
Натрупаните през времето опит и контакти се превърнаха и в основа на дълготрайно сътрудничество с редица партньори. Съвместната ни работа допринася , както за качеството и разширяването на услугите ни, така и за натрупването на все повече опит и знания.

view details

Бутикова сграда в сърцето на гр. Варна

Представяме на Вашето внимание сграда от изключително висок клас, която ще бъде изградена в сърцето на гр. Варна.  K Residence е бутикова луксозна сграда, разположена в сърцето на град Варна, на метри от Морската градина. Архитектурно бюро STARH е съчетал пространствено обемните форми с обкръжаващата среда в минималистичен, изчистен дизайн. Красотата на линиите, отворените пространства и естествените материали открояват и подчертават уникалността на K Residence. Апартаментите са лимитиран брой едва 9 в цялата сграда, като изборът ще е между просторни жилища с три или четири спални. Разпределението е функционално и премислено до всеки детайл,  в изчистен модерен стил.

Материали на изпълнение:

Дограма:      

 

Schüco AWS 70.HI са прозорци, които комбинират ефективни решения за широк диапазон функционални, архитектурни и проектни изисквания в една високо термоизолираща система; С новия обков Schüco AvanTec SimplySmart немският концерн доказва, че иновациите са атрактивни, както за специалистите, така и за самия потребител. Основният материал е неръждаема стомана с напълно скрит обков с ъгъл на отваряне 180°. Двукамерни (тройни) нискоемисионни стъклопакети със високоселективно стъкло.

Топлоизолационни плочи MULTIPOR

Минералните топлоизолационни плочи MULTIPOR са напълно нов, уникален за българския строителен пазар продукт. Те се произвеждат от напълно естествени суровини  по безотпадна технология, щадяща околната среда. Новите топлоизолационни плочи са негорими, паропропускливи, не съдържат фибри и са устойчиви на натиск. Осигуряват не само допълнителна топлоизолация, нещо повече – способността им да “дишат” създава здравословен микроклимат, което способства за предотвратяване появата на мухъл в помещенията.

Подово отопление REHAU

- Предимства: 

Получавате оптимален комфорт като топлината се разпределя равномерно по цялата повърхност. Същевременно пестите ценно пространство в дома Ви. Намалявате количеството прах  и предотвратявате появата на мухъл. Пестите енергия всеки месец. Създавате идеална температура в дома само за 30 минути от включване на системата. Лесно почистване на подовата повърхност и елиминиране на потъмняването на стените;

Porcelanosa

Porcelanosa е испанска компания наложила се като  водещ производител на керамични стенни и подови плочки. Специализирана в монолитни порести, керамични и порцеланови стенни и подови плочки в голямо разнообразие от формати и покрития. Продуктите й се отличават със своите високотехнологични свойства, иновативен дизайн и безупречно качество.

Марковите колекции включват както класическите линии, така и най-авангардния дизайн, използвайки традиционни материали като естествено дърво, светли лакирани повърхности, стъкло и KRION®. Комбинациите, които са използвани могат да направят всяка баня стилна и привлекателна.  Взаимодействие на светлина и сянка, блестящи плочки и елементи наподобяващи естествени материали като дърво и камък. Това са само част от нещата, които може да използвате като идеи за визията на Вашата бъдеща баня.

  • Smart Home System

Управлявайте домът си чрез мобилни устройства iPhone, iPad и Android, позволяващи отдалечен достъп до всички функционални възможности на системата за управление на сградата през Internet, Wi- Fi, 3G, 4G мрежи с необходимата висока степен на сигурност. Комуникацията е двупосочна и позволява в реално време осъществяване на пълен мониторинг върху сградата.

 

 

view details

Награда за "Сграда на годината" 2017 г.

Строителна фирма „Комфорт“ ООД спечели пореден приз от наградите на национален конкурс „Сграда на годината“. Призът е за главен изпълнител на „Аквахаус Термал и Бийч“ в категория атракционни сгради, като проектът е изграден в курортен комплекс „Св. Св. Константин и Елена“, град Варна с инвеститор „Св. Св. Константин и Елена“ АД.

                  

Комплексът се състои от разнообразни открити и закрити водни площи, зони за релакс, СПА процедури, зони за спорт и развлечение, ресторант, бар и всички нужни спомагателни помещения – съблекални, душове, тоалетни, обслужващи и административни помещения, както и технически такива. Обектът е със застроена площ от 4 077 кв.м., а разгърнатата му застроена площ на всички етажи е 7 107 кв.м.

Водещо при създаването на архитектурната концепция е модерен термален комплекс, който да пресъздаде средиземноморската архитектура с характерната й атмосфера на спокойствие и безметежност, а архитектурата да бъде ненатрапчив елемент от цялото пространство, хармонично работещ с елементите на ланшафта. Архитектурата е с  изчистени обеми и светли пясъчни цветове на фасадите и покривите, която е като естествена връзка между морето и зеленината.

Заради неправилната форма на парцела в комплексът са създадени пространства, прецизно разработени така, че всяко да носи характерна атмосфера. Анфиладното преминаване от зала в зала създава усещане за влизане в друга тема, но винаги обединена от водата и светлината. Посредством витрини-хармоники са обединени пространствата вътре–вън. Практически, когато се отворят всички витрини, преградата между интериора и екстериора изчезва и пространството става едно цяло.

За да се запознаете подробно с комплекса, изгледайте видеото: „Аквахаус Термал и Бийч“

ИНВЕСТИТОР: "Карачи" ЕАД

ИЗПЪЛНИТЕЛ: "Комфорт" ООД

КОНСТРУКТОР: Инж. Пламен Христов

АРХИТЕКТ: "Старх" ЕООД, Арх. Светослав Станиславов

view details